Kutluhan İlkokulu

Vizyon: Saygın, güvenilir, tercih edilen ,eğitim öğretim alanında gelişmelere açık bir okul haline getirmektir

Misyon: Çağın gereklerine göre kendini yenileyebilen, katılımcı, yaratıcı, bilimsel, bir eğitim anlayışı ve nitelikli eğitim- öğretim ile hem bir eğitim kurumuna, hem de iş ,meslek ve toplum hayatına uygarlığın getirdiği nitelikte değişime ve gelişime açık, aydın yurttaşlar yetiştirmek amacıyla hizmet verir.Geçmişiyle övünen,milli kahramanlarını anlamış ve tanımış bireyleri topluma kazandırmak ister.

Başarılar:

Saatler: 08.40_14.20
Isınma: Soba
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğretmenlerimiz kendi tuttukları servis ile gidiş geliş yapmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kutluhanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kutluhan Mah. Haymana / Ankara

Öğretim Şekli :Tam

Adres - Kutluhan Mah. Haymana / Ankara

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ankara´ya uzaklık 101 km´dir. Ankara merkezden öğretmen servisi mevcuttur. İlçeye 50 km´dir.